Безлади у мерії Харкова: через задимлення двоє постраждалих, 300 осіб евакуювали

Безлади у мерії Харкова: через задимлення двоє постраждалих, 300 осіб евакуювали

Укрінформ
Через безлади у Харківській мерії, де проходить чергова сесія міськради, постраждали дві жінки, 300 осіб евакуйовані з будівлі міськради через сильне задимлення.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли у відділі комунікації ГУ Нацполіції в Харківській області.

"До медичних закладів за допомогою звернулися дві жінки віком 45-ти і 51-го років. Попередній діагноз - отруєння. Допомога надана", - зазначили у відділі.

Водночас, за словами начальника прес-служби Головного управління ДСНС в Харківській області полковника Ігоря Лупандіна, триста людей евакуйовані з будівлі міськради через сильне задимлення.

Читайте також: Безлади у мерії Харкова: поліція відкрила кримінальне провадження

"Після прибуття за викликом на місце події встановлена наявність сильного задимлення з 1-го по 4-й поверх. Задимлення виникло через димову шашку, кинуту невідомим на першому поверсі. Відразу організували евакуацію людей на свіже повітря, причому з 1-ою по 6-й поверх. Всього евакуйовано близько 300 осіб" - додав Лупандін.

На місці події працюють правоохоронці. Відомостей про затримання кого-небудь поки немає.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 20 червня в будівлі Харківської мерії почалися безлади після того, як охорона не пустила в сесійний зал активістів "Національного корпусу". Під час колотнечі хтось застосував сльозогінний газ. Активісти почали бити вікна, квіткові горщики, заблокували авто мера Кернеса у дворі мерії, кинули в сміттєву урну заступника Кернеса Андрія Руденка.

Порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 296 "Хуліганство". Сесія продовжує роботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-