Поліцейські ліквідували міжрегіональну мережу виїзних борделів

Поліцейські ліквідували міжрегіональну мережу виїзних борделів

Укрінформ
Правоохоронці затримали шестеро осіб, які організували у кількох областях України мережу виїзних борделів.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції Київщини у Facebook.

«Затримано злочинну групу сутенерів - 6 громадян, які організували в столиці, Київській, Дніпропетровській та Харківській областях сексуальні послуги громадянам за 1500 - 5000 тисяч гривень за годину. Для цього залучили до свого бізнесу понад 40 повій різного віку та здійснювали за ними цілодобовий контроль. Також збували клієнтам наркотичні засоби - амфетамін та канабіс», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що для прикриття своєї протиправної діяльності інтимні послуги надавалися виключно «на виїзд» - за місцем проживання або тимчасового перебування клієнтів.

Уточнюється, що під час 10 санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили гроші, отримані злочинним шляхом, наркотичні засоби, банківські картки, на які перераховувалися ці кошти, засоби зв'язку, записники зі списками клієнтів і їхніми адресами та сумами отриманих від них коштів, а також графіки чергування дівчат.

Читайте також: Поліція викрила бордель у центрі столиці

Наразі триває комплекс слідчих дій. Підозрюваних затримано в порядку ст. 208 КПК України. До обрання міри запобіжного заходу вони перебуватимуть в ізоляторі тимчасового тримання.

Триває розслідування у рамках відкритого кримінального провадження за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) та ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до 7 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-