Поліція викрила бордель у центрі  столиці

Поліція викрила бордель у центрі столиці

Фото, відео
Укрінформ
У Києві працівники управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, спільно з слідчо-оперативною групою Шевченківського управління поліції викрили на вул. Великій Васильківській заклад із надання сексуальних послуг.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Києва.

"Під час процесуальної дії затримали організатора та осіб, які надавали сексуальні послуги клієнтам. Ми встановили, що місце розпусти організувала 29-річна жителька Київщини. Вона орендувала квартиру у центрі столиці та завербувала дівчат приємної зовнішності", - розповів т.в.о начальника сектору управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, поліції Києва Олексій Гаврилюк.

Проведено обшук в автомобілі зловмисниці та за місцем її реєстрації. У результаті правоохоронці вилучили гроші та мобільні телефони.

Встановлено, що повії отримували за годину послуг від тисячі гривень, а половину від цієї суми віддавали сутенеру. У цьому місці розпусти за винагороду надавали сексуальні послуги п’ятеро жінок віком від 20-ти до 30-ти років. Відносно них працівники поліції склали протоколи за вчинення правопорушення, передбаченого ст. 181-1 (Заняття проституцією) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Відносно організатора борделю слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Читайте також: В Одесі засудили до 5 років тюрми іноземця, який вербував повій

"29-річну зловмисницю затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Суд обрав їй міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту. Фігурантці загрожує до семи років позбавлення волі", - додав Гаврилюк.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-