Начальник Миколаївського СІЗО за бензин надавав “послуги” кримінальним авторитетам

Начальник Миколаївського СІЗО за бензин надавав “послуги” кримінальним авторитетам

Укрінформ
Співробітники Служби безпеки спільно з військовою прокуратурою викрили на хабарах керівника Миколаївського слідчого ізолятора.

 Про це повідомили у прес-групі УСБУ в Миколаївській області.

 «Співробітники СБУ спільно з військовою прокуратурою викрили на систематичних хабарах керівника Миколаївського слідчого ізолятора. Правоохоронці встановили, що полковник внутрішньої служби налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від ув`язнених кримінальних авторитетів за безперешкодну передачу їм заборонених предметів та забезпечення неконтрольованого пересування камерами ізолятора. За свої «послуги» зловмисник вимагав талони на велику кількість літрів бензину», - йдеться у повідомленні.

За результатами обшуків, проведених у державній установі та за місцем проживання полковника, оперативники спецслужби вилучили частину «прибутку», а також заборонені предмети та речовини для передачі ув’язненим.

Читайте також: Начальнику Миколаївського СІЗО після обшуків оголосили підозру - джерело

Наразі керівнику Миколаївського слідчого ізолятора повідомлено про підозру в скоєнні злочину за ст. 368 Кримінального кодексу України. Триває досудове слідство.

Як уже повідомляв Укрінформ, у березні в камері Миколаївського СІЗО знайдений мертвим 37-річний Дмитро Леонов, який проходив по резонансній «справі Мультика». А в квітні цього року кілька десятків ув'язнених відмовилися повертатися в камери, влаштувавши акцію непокори.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-