У Харкові під колеса

У Харкові під колеса "швидкої" потрапив підліток

Фото
Укрінформ
У Харкові карета швидкої медичної допомоги наїхала на підлітка, що переходив дорогу і слухав музику в навушниках.

Про це повідомляє Відділ комунікації поліції Харківської області.

"15 червня о 16:55 до чергової частини Київського відділу поліції надійшло повідомлення зі служби 102 про те, що на перехресті вулиць Чкалова та Шишковської карета швидкої допомоги збила 15-річного хлопця", - зазначається в повідомленні.

 На місці події працівники слідчо-оперативної групи з'ясували, що медики поспішали на виклик для надання допомоги іншій дитині, яка втратила свідомість. Карета "швидкої", за інформацією поліції, рухалась із дотриманням усіх інструкцій, із включеними звуковим та світловим сигналами.  В цей час 15-річний школяр переходив дорогу по пішохідному переходу. Він не почув наближення транспортного засобу, тому що слухав музику у навушниках. Водій "швидкої"  побачив хлопця, але не встиг загальмувати. В результаті підліток потрапив під колеса.   

Читайте також: У Чернігові маршрутка врізалася в стовп через хуліганство пасажира

Хлопця було доставлено іншою бригадою до Харківської  клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги №4. В результаті ДТП підліток отримав закриту черепно-мозкову травму. Стан його здоров’я задовільний.

Факт події зареєстровано у журналі єдиного обліку правопорушень, усі обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-