Агрохолдинг МХП знову став генеральним спонсором OPERAFEST TULCHYN

Агрохолдинг МХП знову став генеральним спонсором OPERAFEST TULCHYN

PR
Укрінформ
За підтримки агроиндустриального холдингу МХП у Вінницькій області пройшов другий триденний нон-стоп фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN-2018.

Фестиваль зібрав гостей з усієї України, повідомляє прес-служба МХП.

«МХП другий рік поспіль підтримує організацію OPERAFEST TULCHYN. Висока суспільна мета, яку переслідують організатори фестивалю, спрямована на розвиток краю, відповідає цілям соціальних ініціатив холдингу. Це проект, в якому компанія бачить потенціал, тому було прийнято рішення підтримати OPERAFEST TULCHYN і в цьому році. У минулому році сума вкладень холдингу склала понад 1 млн гривень. У 2018 році ми збільшили фінансування до 2,5 млн грн. Тульчинський район — пріоритетний для МХП, адже тут розташовані виробничі потужності компанії. Завдяки таким ініціативам українці можуть відкривати для себе мальовничі куточки нашої країни і знайомитися з новими оперними жанрами», — зазначила Ксенія Прожогіна, директор департаменту управління персоналом та комунікацій МХП.

Грандіозний ІІ Міжнародний оперний фестиваль під відкритим небом OPERAFEST TULCHYN-2018 проходив 8-10 червня у «подільському Версалі» — палаці Потоцьких у Тульчині. Цій події немає аналогів в Україні. Цього року фестиваль зібрав понад 40 тис. глядачів і претендує на те, щоб стати одним з кращих культурних подій року у Вінницькій області. Тульчин вдруге дивував гостей прем'єрами оперних постановок. Зокрема, світові оперні зірки вперше представили неординарний «містичний» спектакль «Дон Жуан», створений спеціально до фестивалю.

На масштабну сцену вийшли понад 500 артистів, всі арії виконувалися наживо. До уваги гостей фестивалю також були запропоновані креативні арт-простори і селфи-зони, нічні кінопокази, вогняне і 3D-mapping show на завершення заходу.

Підприємства МХП і компанія в цілому активно беруть участь у соціально важливих проектах в регіонах своєї присутності. Лише минулого року сума інвестицій МХП в соцсферу склала понад 110 млн грн. Зокрема, на культурні і спортивні заходи по всій Україні було виділено 10 млн грн. ОPERAFEST TULCHYN — це ще один крок до розбудови сучасної європейської України, формування національної культури і сприйняття українців як талановитої і культурно багатої нації.

МХП вдруге виступив генеральним спонсором OPERAFEST TULCHYN-2018. Компанія як представник соціально відповідального бізнесу, приділяє значну увагу суспільно важливим, корисним проектам, покращенню рівня життя як окремих спільнот, так і країни в цілому. OPERAFEST TULCHYN — саме такий проект, реалізація якого привертає увагу світової оперної спільноти і любителів мистецтва до міста Тульчин Вінницької області.

Читайте також: OperaFest Tulchyn: Гройсман розповів, як зробити привабливим маленький місто

Довідка: МХП — провідний виробник курятини в Україні з найбільшою часткою на ринку і високою впізнаваністю бренду. МХП контролює всі етапи виробництва курятини: від вирощування зернових і олійних культур, виробництва комбікормів до виробництва інкубаційних яєць та вирощування бройлерів, переробки, збуту, дистрибуції та продажу м'яса птиці (зокрема, через партнерські брендовані точки).

МХП також посідає провідну позицію в рослинництві: кукурудзу МХП вирощує для виробництва комбікормів, а інші культури — пшеницю, ріпак і т. д. — на продаж. МХП орендує сільськогосподарські угіддя, розташовані в основному в родючих чорноземних регіонах України.

З 15 травня 2008 року акції компанії котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером MHPC.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-