OperaFest Tulchyn: Гройсман розповів, як зробити привабливим маленьке місто

OperaFest Tulchyn: Гройсман розповів, як зробити привабливим маленьке місто

Фото, відео
Укрінформ
Оперний фестиваль під відкритим небом у Тульчині Вінницької області є прикладом того, як мистецький стартап, можливості децентралізації та зусилля місцевої влади можуть змінити імідж маленького міста.

Про це наголосив Прем'єр-міністр Володимир Гройсман на своїй сторінці у Facebook, проілюструвавши пост відео. 

"OperaFest Tulchyn - чудовий приклад того, як мистецький стартап + можливості децентралізації і мудрість місцевої влади здатні зробити маленьке місто туристично привабливим. І сам там був, і вас запрошую!" - написав Гройсман.

Як повідомляв Укрінформ, на Вінниччині у п'ятницю на території парку Палацу Потоцьких у місті Тульчин стартував ІІ Міжнародний оперний фестиваль під відкритим небом OperaFest Tulchyn, який триватиме 8-10 червня. На OperaFest Tulchyn-2018 виступлять понад 30 солістів з Австрії, Німеччини, США та України, 300 оркестрантів, 50 танцюристів, 180 учасників хорових колективів та чотири всесвітньо відомих диригенти - Оксана Линів (Австрія - Україна), Тарас Криса (США), Юрій Ярко (Україна) та Володимир Сивохіп (Україна).

Гройсман розповів, як зробити привабливим маленьке місто / Фото: facebook.com/volodymyrgroysman

Читайте також: У Тульчині відкрили "Леонтович Арт-Квартал"

В рамках фестивалю у Тульчині відкрили «Леонтович Арт-Квартал». Цей арт-квартал - культурний стартап, проект, що переміг у конкурсі Мінкульту «Малі міста - великі враження». Його спільно реалізовували Тульчинська ОТГ та ГО «Лабораторія актуальної творчості». У кварталі створено 8 об'єктів монументального стінопису - мурали на музичну тематику. Найбільший із них зображає фасад міланського оперного театру La Scala.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-