Благодійний марафон: у Житомирі зібрали 316 тисяч для онкохворих дітей

Благодійний марафон: у Житомирі зібрали 316 тисяч для онкохворих дітей

Фото
Укрінформ
У Житомирі під час благодійного марафону «Разом за життя» вдалося зібрати 316 тис. грн на лікування онкохворих дітей, які нині проходять курс лікування у відділенні онкогематології Житомирської обласної дитячої лікарні.

Частину грошей небайдужі люди переказували на благодійний рахунок, а решту зібрали на концерті, що відбувся у літньому театрі «Ракушка» ввечері 7 червня, розповіла кореспонденту Укрінформу голова правління благодійної організації «Фонд допомоги онкохворим дітям «Разом за життя» Людмила Свобода.

«Цього разу ми зібрали 316 тис. грн, і гроші продовжують надходити на благодійний рахунок. Від реалізації квитків на концерт отримали 228 тисяч, а решта – це благодійні пожертви. Зібрані кошти будуть спрямовані на лікування онкохворих дітей Житомира та області. Зараз курс хіміотерапії у відділенні онкогематології обласної дитячої лікарні проходить 21 дитина. Ми будемо купувати для них препарати на відділення або за заявками батьків», - сказала Свобода.

За її словами, на концерт було розпродано 100% квитків і довелося навіть доставляти стільці для тих, кому не вистачило місць.

На сцені літнього театру «Ракушка» виступили гурти «Авіатор» та «O. Torvald», співачка Міла Нітіч і дві команди «Ліги сміху».

Читайте також: На Житомирщині влітку працюватимуть три скаутські табори

Благодійні акції в рамках марафону «Разом за життя» тривають у Житомирі з 2011 року. Цього разу марафон проводився вчетверте.

Фото: zhitomir.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-