Гройсман відкриє у Тульчині ІІ Міжнародний оперний фестиваль Operafesttulchyn

Гройсман відкриє у Тульчині ІІ Міжнародний оперний фестиваль Operafesttulchyn

Укрінформ
У п’ятницю, 8 червня, на Вінниччині з робочою поїздкою побуває Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. У ході візиту він відкриє ІІ Міжнародний оперний openair фестиваль Operafesttulchyn у м. Тульчин.

Про це кореспонденту Укріфнорму повідомили у департаменті інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Вінницької ОДА.

«Сьогодні на Вінниччині побуває Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, а саме, у місті Тульчин. Він візьме участь у заходах, які відбуваються у межах ІІ Міжнародного оперного фестивалю просто неба OPERAFESTTULCHYN, зокрема, в урочистостях з нагоди його відкриття», - повідомили у відомстві.

У програмі робочої поїздки Гройсмана також передбачена участь у ІІ Всеукраїнській конференції для голів малих міст та ОТГ «Культура та креативні індустрії як основа розумної стратегії розвитку малої території» та спілкування з журналістами.

Прем’єр візьме участь і в урочистому відкритті у Тульчині «Леонтович Арт-Кварталу», музичної просторової інсталяції, присвяченої мелодії «Щедрик».

Читайте також: Гройсман вважає популізм найбільшою загрозою зростанню ВВП

Як повідомляв Укрінформ, на Вінниччині у п'ятницю на території парку Палацу Потоцьких у м. Тульчин стартує ІІ Міжнародний оперний openair фестиваль Operafesttulchyn, який триватиме 8-10 червня. На Operafesttulchyn-2018 виступлять понад 30 солістів з Австрії, Німеччини, США та України, 300 оркестрантів, 50 танцюристів, 180 учасників хорових колективів та чотири всесвітньо відомих диригенти, - Оксана Линів (Австрія - Україна), Тарас Криса (США), Юрій Ярко (Україна) та Володимир Сивохіп (Україна).

Вперше на фестивалі замість традиційних театральних декорацій будуть застосовані вражаючі уяву 3D-декорації, спеціально створені для кожної з опер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-