Гройсман вважає популізм найбільшою загрозою зростанню ВВП

Гройсман вважає популізм найбільшою загрозою зростанню ВВП

Відео
Укрінформ
Володимир Гройсман переконаний, що українська економіка може зростати більше, ніж на 5 %, проте загрозою цьому є популізм і безвідповідальність політиків.

Про це він заявив, виступаючи на зустрічі “Діалоги про майбутнє”, відеотрансляція якої велася на сторінці глави уряду у Facebook.

“Чи можемо ми досягти зростання більше, ніж 5 %? Очевидно, так. Але для цього нам потрібно далі рухатися в абсолютно конкретних чітких напрямках. З огляду на це, можу сказати, що я бачу і загрози. Загрози є у вигляді популізму, безвідповідальної політики. Загроза полягає в тому, що ми входимо зараз в електоральний цикл виборчих кампаній”, - зазначив Гройсман.

Він нагадав, що внаслідок російської агресії Україна втратила частину економіки. Проте, за його словами, Українська держава наразі переживає історичний момент, коли майбутнє залежить від дій та рішень влади, які можуть забезпечити або економічний прорив і зростання, або повернення назад і скочування у прірву.

Читайте також: Климпуш-Цинцадзе назвала фактори, що гальмують подальші зміни в Україні

Як повідомлялося раніше, за даними Державної служби статистики, зростання ВВП України в першому кварталі 2018 року становило 3,1%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-