На Прикарпатті селяни сьомий день блокують дорогу на

На Прикарпатті селяни сьомий день блокують дорогу на "Буковель"

Фото
Укрінформ
В Івано-Франківській області, у селищі Делятин, селяни сьомий день перекривають рух у напрямку комплексу "Буковель" з вимогою відремонтувати місцеву дорогу Яблунів – Делятин.

Учасники акції протесту просять людей утриматись від поїздок, повідомляє спільнота "Дорога Яблунів-Делятин" у Facebook.

"Делятин! День 7. Акція триватиме! Вчора профільний комітет ВРУ не знайшов вирішення проблеми, на жаль, ситуація міняється не на краще. Настрої громади говорять про те, що відступати не будуть. Утримайтесь від поїздок найближчим часом", - повідомляють активісти.

Вони зазначили, що перекриття дороги розпочалося сьогодні о 12 годині.

Як повідомлялося, учора активісти обіцяли "наглухо" перекрити трасу на "Буковель", якщо до їхніх вимог не дослухаються. Досі протестувальники пропускали автотранспорт з інтервалом у 20 хвилин на годину.

На Прикарпатті селяни сьомий день блокують дорогу на "Буковель"

Селяни Надвірнянського та Косівського районів перекривають проїзд транспорту у Делятині та селі Стопчатів  з 1 червня. Їх вимога - відремонтувати місцеву дорогу "Яблунів – Делятин". Активісти запевняють, що напрямок у 33 км не ремонтували роками, а тому проїзд цією дорогою триває понад 2 години.

Читайте також: На Прикарпатті погрожують «наглухо» перекрити трасу на Буковель

4 червня з цього приводу заяву зробив голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук. Він вважає, що ці "події засвідчують початок передвиборчої кампанії". Олег Гончарук закликав усіх активістів та представників влади "об’єднати зусилля для вирішення спільної проблеми" і при цьому "врахувати фінансові можливості держави і краю".

Фото: Микола Мединський, ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-