"Дві руки дрогнули": міськрада Херсона провалила рішення про червоно-чорний прапор

Укрінформ
У Херсоні у вівторок на сесії міської ради депутати не підтримали офіційне використання на території міста Херсона разом із Державним прапором України також і червоно-чорного прапору національно-визвольної боротьби.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наступне питання - про використання прапору національно-визвольної боротьби українського народу на території міста Херсона... Особисто я буду підтримувати, чесно кажучи. Колеги, прошу голосувати в такій редакції... Дві руки дрогнули (не вистачило двох голосів для прийняття рішення - ред.), шкода", - сказав під час обговорення даного питання та голосування по ньому головуючий на сесії міський голова Володимир Миколаєнко.

Пропозиції щодо офіційного використання в місті Херсоні разом із Державним прапором також і червоно-чорний, у тому числі під час урочистих і пам'ятних заходів, внесли на сесії депутати Віталій Урбанський та Андрій Дмитрієв.

Читайте також: На Херсонщині починають будівництво потужного регіонального ЦНАПу

За підтримку даного рішення проголосували 26 із 32-х депутатів, присутніх на момент голосування у сесійній залі. 5 депутатів не голосували, 1 проголосував проти.

Рішення депутатів присутні у сесійній залі представники національно-патріотичних сил зустріли вигуками "Ганьба!"

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-