Брата Зайцевої в Харкові спіймали на п'яному кермуванні - ЗМІ

Брата Зайцевої в Харкові спіймали на п'яному кермуванні - ЗМІ

Фото
Укрінформ
У Харкові патрульна поліція зупинила Василя Зайцева - брата Олени Зайцевої, яку судять у справі про смертельну ДТП.

Про це повідомляє "Київ Оперативний".

“Цей дядя на фото - Василь Васильович Зайцев, 1992 року народження. Знайоме прізвище, чи не правда? Вчора в Харкові він був зупинений патрульною поліцією за кермом свого #BMW, держномер #AX7070AP, при цьому також мав усі ознаки сп'яніння, але від будь-яких тестів відмовився", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Кривава ДТП у Харкові: Зайцевій і Дронову продовжили арешт

Як повідомляв раніше Укрінформ, 22 травня Київський райсуд Харкова у справі про смертельне ДТП 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській закінчив вивчати докази сторони обвинувачення. Вивчені результати судово-медичних експертиз щодо потерпілих (які вижили і загинули), а також результати обстеження Зайцевої. Повторна судово-токсикологічна експертиза не виявила в неї опіатів.

17 травня в суді вивчали відеозаписи, які довели порушення правил дорожнього руху з боку обох водіїв. За висновком прокурора, Зайцева і Дронов мали можливість побачити один одного і уникнути зіткнення. На першому відеозапису видно, що у момент зіткнення Зайцева виїжджає на перехрестя на червоний сигнал світлофора, а Дронов починає рух на жовтий.

11 травня в суді оголосили виcновки автотехнічної експертизи: обидва автомобілі були технічно справні.

24 квітня суд завершив допит свідків, один з яких стверджує, що підсудна їхала зі швидкістю близько 100 км/год "і точно не на зелений сигнал світлофора".

На суді Дронов відмовився від надання свідчень: за словами його адвоката, Дронов надасть свідчення суду "лише після допиту всіх свідків, експертів, криміналістів".

18 жовтня 2017 року на перехресті вул. Сумської і вул.Мечникова водій Volkswagen Touareg (водій - Дронов) виїхав на перехрестя з порушенням правил дорожнього руху і зіткнувся з Lexus (водій - Зайцева), який їхав на заборонений сигнал світлофора. У результаті Lexus вилетів на тротуар, де збив 11 пішоходів, з яких 5 загинули на місці і ще одна жінка померла в лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-