На Буковині проходять міжнародні антитерористичні навчання

На Буковині проходять міжнародні антитерористичні навчання

Фото
Укрінформ
У Чернівцях тривають масштабні міжнародні антитерористичні навчання. У понеділок, 4 червня, відпрацьовували «мінування» будівлі ОДА та міської ради.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

Сьогодні зранку з будівлі Чернівецької ОДА евакуювали понад 400 працівників для перевірки нібито повідомлення про замінування адміністрації. Пізніше евакуацію провели і з приміщення Ратуші. Адже там, за легендою навчань, було виявлено небезпечний предмет.

Тренування, що відбуваються в умовах, максимально наближених до реальних, організовує Антитерористичний центр СБУ за участі поліції, Нацгвардії, ДСНС, прикордонників, підрозділів ЗСУ, органів державної влади та інших суб'єктів боротьби з тероризмом.

Як зазначають у прес-службі УСБУ в Чернівецькій області, масштабні міжнародні антитерористичні навчання із пошуку та знешкодження диверсійно-терористичних груп триватимуть по 8-ме червня на території області, а почалися вони 2 червня.

Також зазначається, що у зв’язку з проведенням навчань правоохоронці посилили патрулювання вулиць Чернівців та області, можуть тимчасово обмежувати рух транспорту та перевіряти документи, що засвідчують особу.

Читайте також: Савченко мала чіткий план вбивства керівників держави – СБУ про результат поліграфу

Правоохоронці закликають усіх зберігати спокій та з розумінням ставитися до можливих обмежень і незручностей, пов’язаних із перевіркою документів, оглядом особистих речей, тимчасовим обмеженням або забороною руху тощо.

«У випадку виявлення підозрілих предметів чи засобів ураження, отримання інформації щодо протиправних дій невідомих осіб просимо негайно повідомляти на «гарячу лінію» УСБУ в Чернівецькій області 54-02-04, або 102» – йдеться у повідомленні СБУ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-