ДТП у Білорусі: літак ДСНС повернув у Суми трьох постраждалих дітей

ДТП у Білорусі: літак ДСНС повернув у Суми трьох постраждалих дітей

Фото
Укрінформ
Санітарний літак АН-26 Держслужби з надзвичайних ситуацій доправив у Суми трьох хлопчиків, які у складі дитячої футбольної команди потрапили у ДТП на території Республіки Білорусь.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України

«Зранку 31 травня медичний літак ДСНС вирушив до міста Брест, а вже о 15:03 прибув до пункту призначення - у Суми. В аеропорту Андрія, Артема та Платона зустріли співробітники Служби порятунку, міграційної та прикордонної служби, патрульної поліції, а також медики», - йдеться у повідомленні.

Рятувальники допомогли транспортувати дітей до медичних автомобілів, а потім супроводили карети швидких до Сумської обласної дитячої клінічної лікарні.

Читайте також: Під Хмельницьким чиновник на службовому авто в'їхав у лісовоз - двоє загиблих

Як повідомляв Укрінформ, 13 травня на території Білорусі сталася ДТП, у якій постраждали діти із Сумської області, що поверталися зі спортивних змагань у Польщі. Мікроавтобус з 26 дітьми зіткнувся з автонавантажувачем, у результаті чого загинув 12-річний хлопець із Сум. Шестеро підлітків 13-15 років зазнали тілесних ушкоджень і були госпіталізовані, двоє з них - у тяжкому стані.

За цим фактом прокуратура Сумської області відкрила кримінальне провадження.

Фото: ДСНС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-