Похолодання принесе в Україну

Похолодання принесе в Україну "локальні" дощі

Карта
Укрінформ
У четвер, 31 травня, над Україною очікується атмосферний фронт, який, однак, не принесе істотних опадів. Завтра на сході температура знизиться до 20-23 градусів тепла, а на решті території ще буде тепло - до 30 градусів.

Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко.

"Завершальний день травня, весни, відзначить атмосфера над Україною атмосферним фронтом. І щоб ми не сильно плакали за найкрасивішою порою року, що минає, фронт вирішив також сльозами нас не засмучувати... Тобто фронт над нами пройде, усі прогностичні карти його "дають", проте ось дощів з нього - ну дуже вже локально та місцями", - зазначила вона.

Діденко уточнила, що цей фронт малоактивний, температура повітря хоча й висока, проте ще недостатньо контрасту, щоб це виливалося у суттєві зливи.

Читайте також: Після спеки в Україну знову прийде похолодання

"Температура повітря за фронтом знизиться. Завтра на сході буде десь в межах +20+23 градусів. На решті території ще дуже тепло, +24+30 градусів. У п'ятницю знизиться температура повітря повсюди в Україні, окрім західних областей", - повідомила синоптик.

За її словами, у Києві 31 травня очікується проходження атмосферного фронту, "але чи дасть він якісь відчутні опади - питання".

"Аж у понеділок є ймовірність дощу в Києві. Завтра у столиці +26+28, у п'ятницю температура повітря знизиться до +22+24 градусів", - зазначила Діденко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-