Поліція затримала чоловіка, який убив учасника АТО у Кагарлику

Поліція затримала чоловіка, який убив учасника АТО у Кагарлику

Укрінформ
Поліцейські затримали зловмисника, який наніс смертельні ножові поранення учаснику АТО у Кагарлику. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київської області.

«Тривалий комплекс проведених оперативно-розшукових і слідчих дій дав позивний результат - поліцейські встановили та затримали зловмисника, який в ніч на 24 жовтня 2017 року під час бійки біля магазину в м. Кагарлик наніс ножем смертельні удари 33-річному місцевому жителю, а його молодшому брату - проникаюче ножове поранення грудей. На щастя, життя останнього вдалося врятувати. Старший чоловік, учасник антитерористичної операції на сході України, на жаль, помер на операційному столі», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Суд лишив під вартою підозрювану у нападі на "кіборга"

Зазначається, що поліцейські Київщини оперативно встановили підозрюваного - 24-річного безробітного з Полтавської області. Упродовж 7 місяців розшукували. Затримали його днями «на гарячому» правоохоронці з Полтави, під час незаконного проникнення до місцевої квартири.

Молодика на період розслідування передали поліцейським із Київщини. Вчора йому суд обрав міру запобіжного заходу - 60 діб тримання під вартою.

Наразі триває розслідування у рамках відкритих кримінальних проваджень за ст. 115 (умисне вбивство) та ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-