На Херсонщині майже загасили лісову пожежу - ДСНС

На Херсонщині майже загасили лісову пожежу - ДСНС

Укрінформ
На Херсонщині у вівторок вранці триває гасіння окремих осередків пожежі на території Раденського лісництва.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Станом на 9 годину 29 травня, за інформацією Херсонського обласного управління лісомисливського господарства, триває гасіння окремих осередків", - йдеться у повідомленні.

За даними ДСНС, о 6:10 відновлено роботу авіації, спочатку гасіння пожежі здійснено 42 скиди води (159 тон води), а саме: гелікоптером МІ-8 Міноборони 29 скидів (58 тон води) та літаками АН-32П ДСНС 13 скидів (101 тона води).

Зазначається, що організовано розстановку сил та засобів на чотирьох оперативних дільницях для гасіння пожежі та створення мінералізованих смуг з метою недопущення розповсюдження вогню.

Додатково приведено в готовність підрозділи ГУ (У) ДСНС у Дніпропетровській та Кіровоградській областях в кількості 47 чоловік особового складу та 11 од. техніки підвищеної прохідності.

До ліквідації пожежі залучено 220 чол. та 75 од. техніки, з них: від ДСНС 137 чол. та 39 од. техніки, у тому числі 3 од. авіаційної техніки (від ДСНС - 2 літаки АН-32П, від Міноборони - вертоліт МІ-8), від лісового господарства 78 чол. та 35 од. техніки, з них 5 тракторів, від Міноборони 5 чол. та 1 од. техніки.

Читайте також: На Херсонщині триває гасіння лісової пожежі, яка почалася в неділю

Координацію заходів щодо гасіння пожежі здійснює оперативна група Головного управління ДСНС в Херсонській області.

Нагадаємо, близько 13 год. 30 хв. 28 травня на території Раденського лісництва Олешківського лісового господарства виникло загорання лісової підстилки та лісу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-