Чиновниця Львівської міськради вимагала

Чиновниця Львівської міськради вимагала "відкат" з допомоги учаснику АТО

Укрінформ
Чиновниця Львівської міськради вимагала майже 20-відсотковий «відкат» у воїна-учасника АТО за безперешкодне оформлення йому одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань у сумі 100 тисяч гривень. При отриманні затребуваної суми її затримали співробітники СБУ.

Про повідомляє прес-служба СБУ у Львівській області.

«У Львові співробітники УСБУ викрили на хабарництві працівника Центру послуг учасникам бойових дій ЛМР, яка вимагала від бійця АТО 18 тисяч гривень за безперешкодне оформлення одноразової матеріальної допомоги на вирішення соціально-побутових питань у сумі 100 тисяч гривень», - йдеться у повідомленні.

Оперативники спецслужби затримали чиновницю в одному із парків обласного центру під час одержання усієї суми неправомірної вигоди. Під час затримання жінка намагалася чинити опір правоохоронцям та позбутися хабара.

Читайте також: ГПУ підозрює у хабарі члена комітету конкурсних торгів Укрцентру «Інваспорт»

Операція з викриття хабарниці проводилася спільно зі слідчими Нацполіції та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Вирішується питання оголошення затриманій про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Слідчі дії тривають.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-