Поліція вивчає, як загинув нападник на екс-лідера одеського “Правого сектора”

Поліція вивчає, як загинув нападник на екс-лідера одеського “Правого сектора”

Укрінформ
Одеські правоохоронці вивчають записи камер відеонагляду в рамках розслідування нападу на екс-лідера одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка, який стався ввечері 24 травня.

Про це радник очільника ГУ Нацполіції в Одеській області Руслан Форостяк написав у Facebook.

“Зараз проводиться необхідний комплекс слідчих дій, піднімається відео з камер, вночі не хотілось турбувати громадян, з'ясовуються всі обставини та хронологія. Ніхто нічого не буде приховувати, журналісти та суспільство отримають неупереджену та достовірну інформацію, що не є таємницею слідства”, - наголосив Форостяк.

Він додав, що наразі розглядаються усі можливі версії подій - від побутового конфлікту чи пограбування до умисного нападу з політичних мотивів через громадську діяльність активіста.

Читайте також: Поліція Одеси відкрила ще одне провадження за фактом нападу на Стерненка

Окремо радник очільника одеської поліції зазначив, що факт завдання Стерненком смертельних поранень нападнику “вимагає неупередженого та об'єктивного розгляду”.

“Окремо є факт, коли особу залишили в безпорадному стані, вона спливла кров'ю у прямому ефірі, ніхто навіть не намагався з'ясувати її стан чи надати допомогу - ні випадкові перехожі чи очевидці, ні медики, що були на місці. Це також не можна ігнорувати, якщо ми цивілізоване суспільство”, - підкреслив Форостяк.

За його словами, загиблий служив у 25-ій аеромобільній бригаді, він був 1989 року народження.

Як повідомляв Укрінформ, увечері 24 травня невідомі, озброєні холодною зброєю, вчинили напад на екс-керівника одеського "Правого сектора" Сергія Стерненка. Один з нападників загинув, другого поліція затримала.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-