У курортній Затоці стався вибух у готелі: є постраждалий

У курортній Затоці стався вибух у готелі: є постраждалий

Фото
Укрінформ
Співробітники Білгород-Дністровського відділу поліції та вибухотехніки встановлюють обставини і причини вибуху, що стався надвечір 22 травня у затоківському готелі "Жасмин".

Як повідомив відділ комунікацій Одеського Головного управління Нацполіції, внаслідок вибуху дістав термічні опіки 27-річний чоловік, якого було госпіталізовано.

"Близько 18 год. до поліції надійшло повідомлення про те, що на території бази відпочинку у селищі Затока стався вибух, в результаті якого один з відпочиваючих отримав термічні опіки рук, ніг та обличчя. Потерпілого доправлено до лікарні. На місці події під керівництвом начальника ГУНП області Дмитра Головіна продовжують працювати  вибухотехніки та посилена слідчо-оперативна група Білгород-Дністровського відділу поліції. Причини та обставини вибуху з’ясовуються", - зазначили в поліції.

Читайте також: У Дебальцевому вибухнув рейсовий автобус - джерело в СЦКК

 Попередня причина – вибух газо-повітряної суміші при підготовці до підпалу.

У курортній Затоці стався вибух у готелі: є постраждалий

Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Попередня правова кваліфікація – ч.2 ст.194 (умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України.

Фото: od.npu.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-