Повторна експертиза не знайшла опіатів у Зайцевої

Повторна експертиза не знайшла опіатів у Зайцевої

Укрінформ
Київський райсуд Харкова у справі про ДТП 18 жовтня 2017 року на вулиці Сумській, де на місці загинули п'ятеро людей і ще одна постраждала померла в лікарні, закінчив вивчати докази сторони обвинувачення.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла речник прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Сьогодні закінчили досліджувати докази сторони обвинувачення. Вивчені результати судово-медичних експертиз по потерпілих (тих, що вижили, і тих, що загинули), а також результати обстеження фігурантки справи Олени Зайцевої. Повторна судово-токсикологічна експертиза не виявила у неї опіати", - повідомила Дубовик.

За її словами, суд задовольнив клопотання однієї з потерпілих про допит в суді лікаря, який брав аналізи у Зайцевої і писав медичний висновок.

"Наступне засідання - 30 травня, о 14:00. На ньому почнуть вивчати докази сторони захисту", - додала Дубовик.

Читайте також: Смертельна ДТП у Харкові: відеодоказ показав, що Зайцева їхала на червоний

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 жовтня 2017 року на перехресті вул. Сумської і вул. Мечникова водій Volkswagen Touareg виїхав на перехрестя з порушенням правил дорожнього руху і зіткнувся з Lexus, який мчав на заборонний сигнал світлофора. В результаті Lexus вилетів на тротуар, де збив 11 пішоходів, з яких 5 загинули на місці і ще одна померла в лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-