Синоптик розповіла, коли повернеться спека

Синоптик розповіла, коли повернеться спека

Укрінформ
У вівторок, 22 травня, на заході та півночі України ще втримається свіже повітря, максимальна температура у цих регіонах - 20-24 градуси тепла.

На сході вдень очікується 27-28 градусів. Потепління в Україні до спеки передбачається у середу-четвер, 23-24 травня. 

Про це у Facebook повідомила синоптик Наталка Діденко. 

"Така цікава дощова картинка вимальовується на завтра. 22 травня практично всю Європу поливатиме дощами. Сухі острови - Ірландія, Іспанія, Скандинавія, Україна. В Україні лише західна частина опиниться у дощових хмарах, а також якісь хмари захочуть полякати Чернігівщину, Сумщину та Харківщину краплями на носа, тобто, несуттєво. Переважно - сонце завтра", - зазначила вона.

За словами Діденко, свіже повітря завтра ще втримається на заході та півночі, особливо вночі, мінімально +7+12, максимально +20+24 градуси. 

Вдень у вівторок у більшості областей очікується +24+28 градусів. +27+28 - це більше стосується східних областей.

Потепління в Україні до спеки передбачається у середу-четвер, 23-24 травня, додала синоптик.

Читайте також: Неділя по всій Україні буде з дощами і грозами

За даними Діденко, у Києві 22 травня буде без опадів. Найближчої ночі у столиці +10+12 градусів, завтра вдень близько +22 градусів.

"22 травня для українців - особливий день. День повернення Тараса Григоровича Шевченка із похмурих, сірих та сирих країв на ясні зорі та на тихі води, в рідні землі. День перепоховання. У Каневі завтра - без опадів, температура повітря +22+24 градуси. Буде видно і Дніпро, і кручі...", - зазначила синоптик.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-