Чернівці другий день без маршруток: угоди розірвали з усіма перевізниками

Чернівці другий день без маршруток: угоди розірвали з усіма перевізниками

Укрінформ
Другий день у Чернівцях не курсують маршрутки. Через оголошений страйк міська рада розірвала угоди з усіма перевізниками.

Про це повідомив Укрінформу  мер міста Олексій Каспрук.

"Сьогодні перевізники вимагають 5 гривень без жодних покращень умов перевезення. А де гарантія, що через місяць не захочуть 6, а потім і 7 гривень? Тому ми розірвали угоди з усіма діючими у Чернівцях перевізниками", – зазначив міський голова.

Крім того, він поінформував, що мерія веде переговори із приватними перевізниками, які б могли довозити людей із віддалених районів, де не курсують тролейбуси. А центр міста, за словами мера, може обійтися без маршруток.

"Місто не піде на умови перевізників без виконання ними головних вимог, поки що чернівчани гарно самоорганізувались, нам слід вирішити питання доїзду із віддалених районів міста та розбудувати мережу комунального громадського транспорту", – підсумував міський голова Чернівців.

Читайте також: У Чернівцях через страйк маршруток відкликали з вихідних водіїв тролейбусів

Перевізники ж стоять на своєму. Страйкуватимуть, доки не піднімуть тариф на проїзд.

"У мене зараз настрій такий: розпродавати усе і не мати більше справи ні з міським головою, ні з його заступником", – сказав у коментарі кореспонденту Укрінформу голова Асоціації перевізників міста Чернівці Микола Альбота.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-