Сміттєзвалище на Дніпропетровщині ще тліє - ДСНС

Сміттєзвалище на Дніпропетровщині ще тліє - ДСНС

Відео
Укрінформ
Станом на 12 травня, підрозділи ДСНС продовжували роботи з ліквідації займання на території полігону для переробки твердих побутових відходів, що на вулиці Смоленській Дніпровського району, міста Підгороднє.

Спостерігається тління сміття на відкритій території загальною площею близько 1000 кв. метрів, відкрите полум'я відсутнє, повідомляють у ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

За рішенням начальника Головного управління Андрія Кульбача проведено посилення угрупування сил, задіяних на гасінні пожежі.

Читайте також: На Дніпропетровщині горить сміттєвий полігон

Також повідомляється, що на початковій стадії власником об‘єкту не було забезпечено вільний доступ до місця пожежі, у зв’язку з чим були залучені співробітники поліції.

Наразі на місці події працюють 26 чоловік та 5 одиниць пожежно-рятувальної техніки, гумова ємність для води об‘ємом 30 кубічних метрів від ГУ ДСНС області. Від підприємства залучено 1 трактор та 4 автомобіля КАМАЗ, від місцевих органів влади - автомобіль для підвозу води на 8 тонн.

Як повідомляв Укрінформ, повідомлення про пожежу на відкритій території полігону для переробки твердих побутових відходів, що на вулиці Смоленській Дніпровського району, міста Підгороднє надійшло до Служби порятунку «101» 10 травня о 13:37. О 19:27 пожежу було локалізовано на площі орієнтовно 1500 кв. м.

До вечора 11 травня підрозділам ДСНС вдалось зменшити площу горіння до 1000 кв.м.

Причина пожежі встановлюється правоохоронними органами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-