Отруєння у Черкасах: 22 дітей вже виписали з лікарні

Отруєння у Черкасах: 22 дітей вже виписали з лікарні

Укрінформ
За інформацією МОЗ сьогодні, 11 травня, 22 дітей, яких було госпіталізовано зі шкільної лінійки у Черкасах, виписали з лікарні. В медзакладах досі залишається 36 осіб.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я.

"Сьогодні, 11 травня, 22 дітей, яких було госпіталізовано зі шкільної лінійки у Черкасах, вже вдома. У лікарнях - Черкаській дитячій обласній і Черкаській обласній - досі перебуває 36 людей: 32 дітей і 4 дорослих. Дорослого, який ще вчора був у відділенні інтенсивної терапії, уже перевели до звичайної палати. Стан дорослих і дітей, за словами медиків, задовільний. Ймовірно, їх випишуть найближчим часом",- інформує прес-служба.

Читайте також: У Черкасах не знайшли причин отруєння школярів, чекають результатів із Києва

Як повідомляв Укрінформ, 8 травня під час шкільної лінійки у Черкасах стався випадок отруєння. Загалом госпіталізовано 58 людей: 54 дитини і 4 дорослих. Усього на заході перебувало 424 учні та 26 учителів. Було госпіталізовано 55 дітей та 4 дорослих (трьох вчителів та технічну працівницю). Лікарі констатували, що у дітей і дорослих спостерігається інгаляційна токсична реакція. У відділення інтенсивної терапії потрапило 11 дітей, через день їх перевели у звичайні палати. Встановлено, що отруєння відбулося локально на території, де проходила лінійка, - постраждалих за межами школи немає. Наразі причин отруєння школярів на лінійці не встановлено, чекають результатів аналізів з Києва.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-