Гройсман про отруєння у Черкасах: Ризиків для життя дітей немає

Гройсман про отруєння у Черкасах: Ризиків для життя дітей немає

Фото
Укрінформ
Стан черкаських школярів, які у вівторок вранці потрапили на лікарняні ліжка через отруєння невідомою речовиною, стабільний. Ризиків для їхнього життя немає.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який разом з в.о. міністра охорони здоров'я Уляною Супрун відвідав учнів у  Черкаській обласній дитячій лікарні.

"Стан всіх стабільний, в свідомості, почуваються задовільно. Лікарі спрацювали оперативно і професійно. Всі аналізи зроблено. Ризиків немає. Надаємо потрібну лабораторну і консультативну підтримку. Причини отруєння з'ясовуємо", - зазначив Гройсман.

Читайте також: Запаморочення і тахікардія: лікар розповів про стан дітей у Черкасах

Як повідомляв Укрінформ, вранці 8 травня на лінійці в черкаській школі кільком десяткам дітей стало зле. Постраждалі - учні 2-7 класів. Попередній діагноз - отруєння невідомою речовиною. Експрес-аналіз повітря на наявність сірководню, аміаку, хлору, а також горючих газів, отруйних речовин на місці події не виявив. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею про порушення санітарних правил.

Гройсман відвідав дітей у черкаській лікарні/ Фото Владислава Мусієнка

За даними МВС, станом на 14:00 до лікувальних закладів госпіталізовано 50 учнів та 2 вчителя. З них 11 дітей перебувають в реанімації.

Президент України Петро Порошенко доручив вжити усіх заходів для встановлення причини отруєння дітей у Черкасах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-