На Донеччині Князєв представив нового керівника кримінальної поліції

На Донеччині Князєв представив нового керівника кримінальної поліції

Укрінформ
Голова Національної поліції України Сергій Князєв представив у Маріуполі нового начальника кримінальної поліції Головного управління Нацполіції в Донецькій області Артема Киська, який до цього очолював управління карного розшуку поліції Донеччини.

Про це повідомляє Департамент комунікації Національної поліції України.

За словами Князєва, Кисько є досвідченим оперативником, який присвятив боротьбі зі злочинністю на Донеччині 16 років. Працював у карному розшуку Донецька. У 2014 році виїхав до Маріуполя та був призначений на посаду начальника управління карного розшуку обласного главку. 

"В умовах терористичної загрози організував роботу карного розшуку прифронтової області. Брав участь у бойових діях у Дебальцевому, де отримав поранення при виході з оточення", - зазначив Князєв.

Читайте також: Поліцію Запорізької області очолив виходець з Луганщини

Голова Нацполіції наголосив, що очікує від нового керівника ефективної роботи з протидії злочинності, зокрема, в умовах реінтеграції окупованих територій.

Згідно з повідомленням, на рахунку Киська – десятки вдалих спецоперацій, одна з найризикованіших – вивезення із вже окупованого Донецька понад 500 одиниць зброї, прапору Донецької області та обласного главку. Нагороджений орденом "За мужність" ІІІ ступеня та відзнакою МВС "Вогнепальна зброя".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-