Поліцію Запорізької області очолив виходець з Луганщини

Поліцію Запорізької області очолив виходець з Луганщини

Укрінформ
У четвер, 3 травня, глава Національної поліції України Сергій Князєв представив колективу ГУНП в Запорізькій області нового керівника. Ним став Сергій Комісаров, який до цього обіймав аналогічну посаду в Луганській області.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сергій Анатолійович весь час працював в правоохоронних органах Луганської області. Він пройшов шлях від рядового до керівника. Не в найкращий час він став керівником поліції в Луганській області. Президент раніше присвоїв йому звання генерала і це відповідь на ті статті і матеріали, які можливо з'являтимуться в ЗМІ", - сказав Князєв.

Глава Національної поліції України висловив впевненість в тому, що "новий керівник вміло використовуватиме той потенціал, яким володіють запорізькі поліцейські".

Він так само уточнив, що вже екс-керівник ГУНП в Запорізькій області Олег Золотоноша переведений до центральних органів поліції.

Як повідомлялося, інформація про те, що Золотоноша може залишити посаду, з'явилася два тижні тому. Сам Золотоноша на своїй сторінці в Facebook написав, що керівництво Нацполіціі чинить на нього тиск і настійно рекомендує залишити Запоріжжя.

За Золотоношу заступилися депутати і голова Запорізької обласної державної адміністрації Костянтин Бриль. Крім того, керівник обласної ради Григорій Самардак запропонував Золотоноші посаду радника з питань безпеки.

Читайте також: Князєв вручив кращим працівникам карного розшуку відзнаки МВС

Щодо нового глави ГУНП в Запорізькій області Коміссарова, то він родом з Сєверодонецька, його стаж роботи в органах становить понад 30 років. Почав професійний шлях оперуповноваженим патрульної служби Первомайського міськвідділу, був начальником ДАІ Луганської області, очолював ГУНП України в Луганській області.

Також сьогодні Князєв представив нового керівника Головного управління Нацполіціі в Миколаївській області Олександра Анохіна. Він уродженець Донецької області, почав службу в органах внутрішніх справ у 1994 році. Працював на керівних посадах у Донецькій і Херсонській областях. З осені 2015 року був заступником начальника ГУ Нацполіціі в Херсонській області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-