Князєв вручив кращим працівникам карного розшуку відзнаки МВС

Князєв вручив кращим працівникам карного розшуку відзнаки МВС

Укрінформ
Голова Нацполіції Серій Князєв вручив кращим працівникам карного розшуку відзнаки Міністерства внутрішніх справ.

Нагородження відбулося в суботу, 28 квітня, повідомляє прес-служба Нацполіції України.

"Відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства внутрішніх справ України "Вогнепальна зброя" отримали розшуковці територіальних підрозділів Нацполіції", - йдеться у повідомленні.

Голова Нацполіції висловив подяку керівництву МВС, яке підтримує працівників оперативних підрозділів та гідно оцінює  їхню службу.

"Всередині країни триває війна з криміналітетом. І ви маєте залишатися сильною бойовою одиницею. Від ваших дій залежить спокій громадян вашого міста, селища, району та країни загалом. Вдячний міністру внутрішніх справ Арсену Авакову, який повністю підтримав нас та прийняв рішення про заохочення дійсно кращих», - наголосив очільник відомства.

Читайте також: Спецпідрозділ КОРД майже повністю сформований - Аваков

Перший заступник голови Нацполіції – начальник кримінальної поліції В’ячеслав Аброськін наголосив, що саме оперативні співробітники першими реагують на зміни, які зазнає сучасний криміналітет.

"Ми повинні з честю виконувати свою роботу. Вам потрібно працювати, вдосконалюватися, йти вперед", - зазначив Аброськін.

Керівник Департаменту карного розшуку Сергій Тіхонов подякував оперативникам за відданість роботі та наполегливість у боротьбі зі злочинністю.

Раніше повідомлялося, що голова Нацполіції представив керівника новоствореного Департаменту стратегічних розробок підполковника поліції Романа Осуховського. До цього він обіймав посаду заступника начальника управління карного розшуку – начальника відділу боротьби з організованою злочинністю поліції Донецької області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-