Резонансна ДТП у Кривому розі: один із постраждалих - досі в реанімації

Резонансна ДТП у Кривому розі: один із постраждалих - досі в реанімації

Укрінформ
З Криворізької лікарні виписали додому ще двох постраждалих у ДТП 17 квітня, наразі там перебувають 8 постраждалих.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив заступник завідувача приймальним відділенням Криворізької міської лікарні №2 Володимир Степанов.

«В реанімації залишається один постраждалий в тій аварії. Він досі у важкому стані, хоча є позитивна динаміка. 3 травня з лікарні виписали додому ще двох постраждалих. Наразі їх залишається вісім», - сказав Степанов.

Читайте також: Резонансна ДТП у Кривому Розі: підозрюваного перевели з лікарні у СІЗО

Як повідомляв Укрінформ, 17 квітня у центрі Кривого Рогу автомобіль Mazda під керуванням 67-річного водія скоїв зіткнення з маршрутним таксі та автобусом. У результаті аварії 8 людей загинули на місці і 18 були травмовані. Згодом померли ще троє постраждалих, відтак кількість жертв зросла до 11.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатація транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ.

Того ж дня поліція повідомила про підозру водію автомобіля Маzdа, який спричинив ДТП. 20 квітня рішенням суду його взято під варту без права внесення застави. Підозрюваного перевели з лікарні до СІЗО.

Керівництво ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» ухвалило рішення про виділення по 100 тисяч гривень родинам загиблих працівників підприємства, котрі їхали в маршрутці, що потрапила в ДТП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-