Пожежа і вибухи у Балаклії: мешканців міста почали евакуйовувати

Пожежа і вибухи у Балаклії: мешканців міста почали евакуйовувати

Укрінформ
У Балаклії Харківської області, де сталася пожежа після планового підриву боєприпасів через загоряння сухої трави, евакуюють мешканців однієї вулиці.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли у прес-службі Харківської ОДА.

"Загоряння почалося у 13:35. Цього року воно менше, ніж у минулому році. На місці працюють два пожарних танка. Мешканців вулиці Арсенальної евакуюють. Про евакуацію мешканців усієї Балаклії не йдеться", - зазначили у прес-службі.

За словами представника міськради Балаклії, який не назвався, "спочатку був плановий підрив снарядів, після цього на арсеналі почалася пожежа і вибухи снарядів".

Як повідомлялося, 3 травня о 13.35 розпочалась пожежа внаслідок займання сухої трави на колишній технічній території 65 арсеналу, що у Балаклії на Харківщині. Там тривали роботи з очищення і розмінування залишків снарядів, які не розірвалися внаслідок минулорічної надзвичайної події.

Читайте також: На військовому арсеналі у Балаклії знову сталася пожежа

23 березня 2017 року в Балаклії Харківської області на військовому арсеналі вночі сталася пожежа, що спричинила детонацію боєприпасів. Тоді загинули дві людини, одна була поранена, 345 будинків пошкоджені. В результаті інциденту було евакуйовано близько 20 тисяч жителів Балаклії та ще двох населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-