У херсонському ТРЦ не знайшли бомби

У херсонському ТРЦ не знайшли бомби

Укрінформ
Повідомлення про мінування в Херсоні найбільшого торгово-розважального центру "Fabrika" виявилося хибним, в результаті обстеження його приміщень та прилеглої території жодного вибухового пристрою не виявлено.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Нацполіції в Херсонській області.

"Сьогодні о 14.00 на електронну пошту Головного управління Національної поліції в Херсонській області надійшов анонімний лист з інформацією про замінування торгово-розважального центру в Дніпровському районі. Вибухотехніки та кінологи обласного главку поліції ретельно обстежили внутрішні приміщення та прилеглу територію. Вибухонебезпечних предметів та пристроїв не виявлено. Інформація про замінування не підтвердилася", - йдеться у повідомленні.

За інформацією правоохоронців, на місці події для охорони публічного порядку та безпеки громадян були задіяні 20 працівників поліції. З будівлі ТРЦ евакуювали близько 1 тис. відвідувачів.

Читайте також: У херсонському ТРЦ шукають вибухівку

Як зазначають у поліції, попередня правова кваліфікація цього правопорушення - ст.259 Кримінального кодексу України "Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності". Правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи правопорушника.

Як повідомляв Укрінформ, у Херсоні у середу до Головного управління Нацполіції в області надійшов електронною поштою лист про замінування ТРЦ "Fabrika".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-