Поліція конкретизувала версії у справі про вбивство херсонського бізнесмена

Поліція конкретизувала версії у справі про вбивство херсонського бізнесмена

Укрінформ
У справі вбитого у Херсоні 24 квітня 2018 року місцевого бізнесмена Ігоря Пащенка слідство розглядає дві версії, але підозра поки що нікому не пред'явлена.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Нацполіції в Херсонській області Ірина Атаманенко.

"У межах розслідування цього злочину наразі є дві основні версії. Перша - спірні питання, пов'язані з об'єктами нерухомості, які розташовані на території міста та області, і друга - це конфліктна ситуація, неприязні стосунки, пов'язані безпосередньо з підприємницькою діяльністю постраждалого. Це дві основні версії, які розвиває слідство. Щодо підозрюваних, то вони, можливо, вже і є, але їх прізвища слідство не озвучує. Поки що підозру нікому не пред'явлено", - додала Атаманенко.

Як вона зазначила, в інтересах слідства перелік об'єктів нерухомості, через які міг бути скоєний  злочин, наразі також не оприлюднюється. Не розголошується й інформація, яку розповів слідчим 25 квітня прооперований охоронець  Пащенка. "Слідчі з ним вже поспілкувалися, але в межах слідства ми не можемо розкривати інформацію, яку він озвучив. Щоб не нашкодити ходу розслідування", - сказала начальник відділу комунікації.

Читайте також: Слідство розглядає кілька версій вбивства херсонського бізнесмена — поліція

Як повідомляв Укрінформ, ввечері 24 квітня 2018 року в Дніпровському районі Херсона був вбитий місцевий бізнесмен Ігор Пащенко, а його охоронець отримав важкі поранення і госпіталізований. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Охоронець єдиний, хто бачив вбивцю. Решта свідків лише чули постріли і бачили вже розстріляних людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-