ДТП у Харкові: свідок заявляє, що Зайцева

ДТП у Харкові: свідок заявляє, що Зайцева "гнала" близько 100 км/год.

Укрінформ
Київський райсуд Харкова завершив допит свідків у справі про ДТП на вулиці Сумській 18 жовтня 2017 року, де загинули шестеро осіб, і перейшов до вивчення матеріалів справи.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли в суді.

"Допитано двох останніх свідків. Свідок Олексій Шапошніков на місці ДТП допомагав піднімати Lexus Олени Зайцевої, який перекинувся, і стверджує, що підсудна їхала зі швидкістю близько 100 км/год. і точно не на зелений сигнал світлофора. За словами свідка Жана Мінасяна, він не бачив момент зіткнення машин, але чув звуковий сигнал, хоча не знає, хто його подавав", - сказали в суді.

Після допиту свідків прокурор запропонував допитати Геннадія Дронова, проте той відмовився від надання свідчень.

Наступне засідання призначено на 11 травня.

Читайте також: Харківський мажор отримав три роки за смертельний наїзд на пішохода

Як повідомляв раніше Укрінформ, згідно із обвинувальним актом, 18 жовтня 2017 року на перехресті вул. Сумської і вул. Мечникова водій автомобіля Volkswagen Touareg Дронов виїхав на перехрестя з порушенням правил дорожнього руху і зіткнувся з автомобілем Lexus Зайцевої, який рухався на заборонний сигнал світлофора з перевищенням швидкості. У результаті зіткнення Lexus виїхав на тротуар, де збив 11 пішоходів, з яких п'ятеро осіб загинули на місці, а ще одна померла від травм у лікарні.

Зайцева і Дронов звинувачуються в порушенні правил дорожнього руху, який призвів до загибелі людей. Термін перебування під арештом обом продовжено до 1 червня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-