У Вінниці зіткнулися три авто і збили жінку на переході

У Вінниці зіткнулися три авто і збили жінку на переході

Відео
Укрінформ
Унаслідок зіткнення трьох іномарок у Вінниці травмовано п'ятеро людей.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

"Дорожньо-транспортна пригода сталась 20 квітня у м. Вінниці близько 21.00 години на перехресті вулиць Данила Галицького – Хмельницьке шосе", - йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, 22-річний водій автомобіля Hyundai, житель Чернігівської області, зіткнувся з автомобілем Toyota, який рухався у попутному напрямку і зупинився перед світлофором. У подальшому автомобіль Toyota зіткнувся з легковиком Opel, що стояв попереду. Продовжуючи рух за інерцією, Opel виїхав на пішохідний перехід та наїхав на жінку-пішохода, яка переходила дорогу на зелене світло світлофора.

У результаті автопригоди тілесні ушкодження отримали водій автомобіля Hyundai, 51-річна жінка-водій автомобіля Toyota та її 24-річний пасажир. 34-річний водій Opel і 69-річна жінка-пішохід після огляду лікарів були відпущенні додому.

Читайте також: У Києві водій не впорався з керуванням і вилетів з дороги, є постраждалі

Слідчим призначено рід експертиз, які допоможуть встановити причини автопригоди.

За цим фактом поліцією відкрито провадження за ч.1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Фото, відео: Відділ комунікації поліції Вінницької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-