Синоптик розповіла, чи надовго потеплішає в Україні

Синоптик розповіла, чи надовго потеплішає в Україні

Карта
Укрінформ
Сьогодні в Україні очікується потепління до +26 градусів, увечері можливий дощ. На наступний тиждень синоптик обіцяє скоріше свіжу погоду, аніж дуже теплу.

Про це повідомила у Facebook синоптик Наталка Діденко. 

"21 квітня літо виривається вперед. У більшості країн Європи не просто тепло чи дуже тепло, а спекотно. У Парижі в районі +30 градусів. Та й інші столиці не дуже відстають", - наголосила синоптик.

За її словами, в Україні в суботу - суттєвий стрибок температури повітря, вдень +20+26 градусів, на сході ще буде свіжіше, +13+17 градусів. Вітер ще побуде рвучким, невеликі дощі пройдуть лише ввечері на Півночі. Переважна частина України буде у сонці та малохмарній погоді.

У Києві дуже тепло, до +23, +24 градусів. Сонячно, вітряно, сухо, аж надвечір у суботу є ймовірність дощу.

Читайте також: У Німеччині квітнева температура побила 200-річний рекорд

Наступного тижня в Україні погода буде скоріше свіжа, аніж дуже тепла, денна температура повітря становитиме +13+18 градусів, з періодичними дощами.

Синоптик закликає усім іти на природу, оскільки у найближчій перспективі найтеплішою буде субота. "З сапами, лопатами, саджанцями, карематами, пледами, великими кульками для сміття. І дивіться уважно під ноги, не наступіть на ніжну квітку у лісі чи маленьке гніздо", - застерігає Діденко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-