Дві гривні на особу: у Херсоні профінансували молодіжну програму

Дві гривні на особу: у Херсоні профінансували молодіжну програму

Укрінформ
Прийняту Херсонською міською радою програму "Молодь Херсона" на 2015 - 2020 роки забезпечили для її виконання коштами із міського бюджету із розрахунку менше двох гривень на кожного молодого херсонця.

Про це поінформував, доповідаючи у вівторок на засіданні виконкому Херсонської міської ради з питання "Про погодження проекту рішення міської ради "Про звіт щодо виконання міської програми "Молодь Херсона" на 2015 - 2020 роки" за 2016 - 2017 рік", начальник управління молоді та спорту міськради Олексій Заболотний, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На жаль, статистика не є прекрасною. Молода людина це людина віком від 14-ти до 35-ти років. І якщо ми брали цю програму, і ділили (передбачені в міському бюджеті кошти на її реалізацію - ред.) на кількість молодих людей, то виходило десь менше двох гривень на кожну молоду людину в місті", - розповів Заболотний.

Як він зазначив, "ні для кого не секрет, що якщо спорт фінансується хоч якось, то молодь у нас, на жаль, пасе задніх".

Читайте також: Ремонт доріг у Херсоні забезпечений коштами з бюджету лише на 38%

У свою чергу, як заявив під час обговорення міський голова Володимир Миколаєнко, міська влада повинна приділяти увагу молоді. "Але я завжди вважав, що наше (міської влади - ред.) завдання - це от наші діти, і наші ветерани. Але коли молодь 35 років, і ми повинні про них дбати... Так, ми повинні допомогти їм створювати умови. Але це не головна відповідальність наша", - наголосив міський голова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-