В Яремче збирають міжнародний форум з розвитку гірських територій

В Яремче збирають міжнародний форум з розвитку гірських територій

Децентралізація
Укрінформ
В Івано-Франківській області, у місті Яремче, планують провести міжнародний формум «Можливості розвитку гірських територій в умовах децентралізації». Захід відбудеться на початку червня за участю представників чотирьох гірських областей.

Про це повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА

«Міжнародний форум «Можливості розвитку гірських територій в умовах децентралізації» відбудеться 31 травня - 1 червня 2018 року у м. Яремчі за участі представників чотирьох гірських областей (Івано-Франківської, Львівської, Чернівецької та Закарпатської)», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Розвиток турпослуг є родзинкою успіху для ОТГ на гірських територіях

Метою проведення форуму є підготовка проекту урядової комплексної програми розвитку гірських територій України. В документі мають врахувати наявний природний потенціал, можливості людського ресурсу, особливості ведення традиційного способу господарювання та можливості інновацій. Також урядова програма скерована на збереження культурної спадщини, звичаїв і традицій в умовах децентралізації на основі впровадження кращих європейських практик господарювання та секторальних реформ децентралізації.

Фото: panoramio

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-