Підозрюваних у вбивстві екс-начальника Миколаївської митниці відправили під варту

Підозрюваних у вбивстві екс-начальника Миколаївської митниці відправили під варту

Укрінформ
Суд обрав тримання під вартою для двох чоловіків, які підозрюються у вбивстві екс-начальника Миколаївської митниці.

Про це повідомили у прес-службі Центрального районного суду м.Миколаєва.

«Слідчим суддею Центрального районного суду м.Миколаєва розглянуто клопотання слідчого про обрання запобіжного заходу 32-річному громадянину К. та 38-річному громадянину Ф., які підозрюються у вбивстві за попередньою змовою групою осіб колишнього очільника Миколаївської митниці. Їх дії кваліфіковано за п.12 ч.2 ст.115 та за п.6,12 ч.2 ст.115, ч.3 ст.389 КК України. Дослідивши матеріали клопотання, заслухавши думки сторін, суд ухвалив обрати щодо підозрюваних запобіжний захід у виді тримання під вартою до 09.06.2018 року», - йдеться у повідомленні.

Відповідно до матеріалів суду, 3 квітня 2018 року громадянин Ф., запропонував громадянину К. допомогти йому зв’язати невідомого раніше йому чоловіка, оскільки, за його словами, останній планує вбити людину. Під приводом повернення боргу, громадянин Ф. запросив потерпілого до себе в квартиру, після чого його повалили на підлогу і зв’язали. Один з підозрюваних передавив йому шию за допомогою технічного хомута, після чого потерпілий перестав подавати ознаки життя.

Згодом тіло потерпілого вивезли та наступного дня захоронили у заздалегідь викопаній ямі за межами м.Миколаєва.

Читайте також: Екс-начальника митниці вбили через борг - поліція

Як повідомляв Укрінформ, поліція затримала двох підозрюваних у вбивстві екс-начальника Миколаївської митниці Артура Полякова. За версвєю слідства, до злочину причетний колишній компаньйон постраждалого, який був винен чоловікові 50 тисяч євро.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-