На зупинках Житомира розклеїли фото українських захисників

На зупинках Житомира розклеїли фото українських захисників

Фото
Укрінформ
Житомир став другим містом після Києва, де відбулася презентація проекту «Обличчя миру». Тепер на зупинках громадського транспорту обласного центру будуть розміщені фото 30 українських захисників із 72-ї, 95-ї та 80-ї бригад.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Це нелінійний проект, який розпочинався з книги фотографа-волонтера Дмитра Муравського «Через війну. Погляд волонтера». Потім були фотовиставки,  а зараз ми наближаємо проект до людей. У Житомирі ви побачите фото бійців на 30 зупинках громадського транспорту», - розповіла волонтер фонду «Повернись живим» Наталія Калмикова.

Проект «Обличчя миру» представили у Житомирі на майдані Корольова. На зупинці громадського транспорту там можна побачити фото медика 95-ї бригади Олени Міркулової.

На транспортних зупинках Житомира з’явилися фото українських захисників / Фото: @photowarinua

«Дякую всім організаторам за виконану роботу. Хочу, щоб на нашій землі запанував мир і спокій, і щоб наші хлопці повернулися живими. Пишаюся тим, що служу в 2-му батальйоні 95-ї бригади. Не шкодую, що зробила такий крок. Було страшно, але я звикла і тепер не уявляю свого життя без цього», - поділилася Міркулова.

Читайте також: На Житомирщині у лотерейному закладі вночі стався вибух

На кожній світлині є QR-код, відсканувавши який на телефон, бажаючі можуть переказати кошти одному із благодійних фондів, який допомагає бійцям АТО. За ідеєю проекту, саме в такий спосіб житомиряни можуть долучитися до забезпечення миру в Україні. Недарма на всіх плакатах є напис «У цьому місті мир, бо ти підтримуєш свою армію».

Портрети українських захисників, зроблені Дмитром Муравським, вже бачили у Верховній Раді України та штаб-квартирі НАТО.

Наступними містами, де представлять проект «Обличчя миру» стануть Дніпро, Черкаси, Львів та Рівне.

Фото: @photowarinua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-