У Лисичанську і Золотому шахтам відрізали світло, коли під землею були гірники

У Лисичанську і Золотому шахтам відрізали світло, коли під землею були гірники

Укрінформ
ТОВ «Луганське енергетичне об’єднання» за борги відключило кілька шахт об’єднань «Первомайськвугілля» та «Лисичанськвугілля» в той час, коли там працювали люди, спричинивши таким чином загрозу їх життю та здоров’ю.

Про це повідомляє прес-служба поліції Луганської області.

«До Попаснянського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що на шахтах «Первомайськвугілля» («Карбоніт», «Золоте», «Тошківська», «Гірська») відбулось відключення електропостачання. Внаслідок чого під землею залишалося 62 робітники. Системи вентиляції та водовідводу працюють стабільно, життю робітників загрози не має. Відключення електроенергії відбулося у зв’язку із заборгованістю по розрахунках за спожиту електроенергію, що утворилася у «Первомайськвугілля» перед Луганським енергетичним об'єднанням», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Затоплення "ядерної" шахти на Донбасі: Міноборони попереджає про небезпеку

Даний факт внесений до ЄРДР та кваліфікований за ст. 272 КК України «Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою».

Як зазначається, таке ж саме повідомлення надійшло до Лисичанського відділу поліції щодо відключення шахт ім. Д.Ф. Мельникова, «Новодружеська», «Привольнянська», ім. Г.Г. Капустіна ПАТ «Лисичанськвугілля».

Відключення електроенергії теж відбулося у зв’язку із заборгованістю за спожиту електроенергію, що утворилася у «Лисичанськвугілля» перед Луганським енергетичним об'єднанням, поінформували в поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-