У Маріуполі під час матчу сталася бійка між уболівальники та поліцією

У Маріуполі під час матчу сталася бійка між уболівальники та поліцією

Відео
Укрінформ
У Маріуполі під час футбольного матчу між місцевою командою і київським "Динамо" виникла бійка між уболівальниками та правоохоронцями.

Про це повідомляє "112 Україна".

"Під час другого тайму вболівальники столичного клубу почали вибігати зі свого сектора і перелазити через огородження. Зав'язалася бійка з правоохоронцями, під час якої вболівальники використовували піротехніку і кидали в поліцейських каміння", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що один з уболівальників, які брали участь у бійці, постраждав. Ще кілька людей були затримані, проте у поліції запевнили, що їх відпустять, щойно будуть встановлені всі обставини події.

Причини бійки наразі невідомі, проте ймовірно, що вона виникла через заборону поліції залишати сектори під час перерви між таймами. Кілька вболівальників усе ж залишили свої місця, хоча й були попереджені, що повернутися вони не зможуть. Тож, коли поліція відмовилася впустити фанів назад у сектор, виникла сварка, під час якої інші вболівальники, вочевидь, вирішили допомогти товаришам.

Читайте також: Прем'єр-ліга: "Динамо" здобуло вольову перемогу у Маріуполі

Як повідомлялося, футболісти київського "Динамо" з рахунком 3:2 перемогли у гостях ФК "Маріуполь" у матчі 25-го туру чемпіонату України серед команд Прем'єр-ліги.

На матчі був присутній Президент Петро Порошенко, який перебував на Донеччині з робочою поїздкою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-