Стрілянина у Харкові: лікарі повідомили про стан потерпілого

Стрілянина у Харкові: лікарі повідомили про стан потерпілого

Укрінформ
Чоловік, що отримав поранення під час перестрілки в Харкові у ресторану в мікрорайоні "Нові будинки", після надання меддопомоги залишив лікарню.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в Харківській міській лікарні швидкої допомоги.

"Чоловік віком 38 років, який постраждав напередодні увечері в перестрілці, доставлений в лікарню з місця події зі сліпим пораненням ноги. Він отримав амбулаторну допомогу і залишив лікувальний заклад", - зазначили в лікарні.

Що стосується другого, 32-річного чоловіка, що отримав в цій перестрілці поранення в голову, то, пояснили в лікарні, він був доставлений в стані клінічної смерті: "Проведено усі реанімаційні заходи, але врятувати його не вдалося".

Як повідомляв раніше Укрінформ, 29 березня в 23:00 в чергову частину Слобідського відділу поліції Харкова надійшло повідомлення про те, що на перехресті вулиці Ньютона і проспекту Льва Ландау чутні звуки пострілів. Поліція встановила, коли група близько 10 осіб вийшла з ресторану, до компанії несподівано підійшли декілька невідомих і відкрили стрільбу. В результаті, 32-річний чоловік отримав вогнепальне поранення в голову, а 38-річний - в ногу. Також кулями пошкоджено автомобіль Toyota. Нападники з місця події втекли, кинувши зброю.

Читайте також: У Харкові біля ресторану сталася стрілянина, є загиблий

Факт події внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) КК України. По місту оголошена операція "Сирена".

За повідомленнями ЗМІ, невідомі розстріляли групу кавказців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-