Депутати Миколаївської облради не проголосували за недовіру губернатору

Депутати Миколаївської облради не проголосували за недовіру губернатору

Укрінформ
У Миколаєві завершилася сесія обласної ради, на якій активісти вимагали від депутатів оголосити недовіру голові облдержадміністрації. Вимоги активістів не задовольнили, проте вирішили через два тижні заслухати його звіт.

Про це повідомляють "НикВести".

"Депутати Миколаївської обласної ради проголосували за те, щоб заслухати звіт голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олексія Савченка у перші два тижні квітня на позачерговій сесії, а після ухвалювати рішення про оголошення недовіри. Всього проголосувало 34 депутати із 40 присутніх", - йдеться у повідомленні.

Активісти не погодилися із такою пропозицією і залишилися стояти біля трибуни. Глава "Національного корпусу" у Миколаївській області Денис Янтар звернувся до глави облради Вікторії Москаленко із вимогою негайно порушити питання про оголошення недовіри. Після нетривалої дискусії Москаленко ухвалила рішення закрити засідання.

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні перед початком сесії облради перед адмінбудівлею зібралися представники націоналістичних організацій із вимогою оголосити недовіру голові Миколаївської облдержадміністрації Олексію Савченку та відсторонити його від посади на час слідства за фактом самогубства героя-льотчика, екс-директора КП "Миколаївський міжнародний аеропорт" Владислава Волошина.

Читайте також: Силовики оточили Миколаївську ОДА - очікують провокацій

Поліція вже допитала Савченка і одного з його заступників у цій справі: глава ОДА повідомив, що мав із Волошиним лише робочі відносини, які полягали у наданні йому допомоги в отриманні технічних дозволів для сертифікації аеропорту. Ніяких загроз, ніякого примусу до підписання будь-яких документів, за його словами, не було.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-