Державі повернули базу відпочинку «Оріль» вартістю понад 5 млн гривень

Державі повернули базу відпочинку «Оріль» вартістю понад 5 млн гривень

Укрінформ
У власність держави в особі Міненергетики взрвратілі базу відпочинку "Оріль" вартістю понад 5 млн грн, розташовану на березі річки Оріль в Дніпропетровській області.

Про це повідомили у прес-службі прокуратури Дніпропетровської області.

«Дніпропетровською місцевою прокуратурою №3 забезпечено виконання рішення господарського суду Дніпропетровської області, постановленого за позовом прокуратури в інтересах держави в особі Міністерства енергетики та вугільної промисловості України щодо повернення у власність держави нерухомого майна – бази відпочинку «Оріль» державної форми власності», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Прокуратура пішла до суду через забудови, які суперечать генплану Києва

Відомо, що постановами Дніпропетровського апеляційного господарського суду та Вищого господарського суду України у 2008 році за позовом прокуратури визнано недійсним договір купівлі-продажу бази відпочинку «Оріль», укладений між державним відкритим акціонерним товариством та товариством з обмеженою відповідальністю.

У 2016 році зазначене товариство з обмеженою відповідальністю передало право власності на цю базу відпочинку іншому товариству шляхом укладання договору купівлі-продажу, чим порушило майнові права держави на спірне нерухоме майно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-