Лозовій починають давати воду

Лозовій починають давати воду

Укрінформ
Аварію на каналізаційному колекторі в Лозовій, де без води залишилося 250 будинків, усунуто, водопостачання відновлюється.

Так сказав журналістам, коментуючи ситуацію, заступник голови Харківської ОДА Євгеній Шахненко, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За дорученням очільника області Юлії Світличної ми провели засідання обласного штабу в Лозовій. Станом на 18:00 аварію на колекторі усунуто. На даний момент на всіх об'єктах соцсфери водопостачання працює, також вода є на ніжних поверхах житлових будинків: з 1-го по 3-й", - зазначив Шахненко.

За його даними, аварія на самопливному колекторі в Лозовій сталася близько 6-ї години ранку. "З 10-ї ранку було припинено подавання води до житлових будинків одного з мікрорайонів міста. Весь цей час тривали аварійні роботи", - сказав чиновник.

Як повідомили кореспонденту Укрінформу в Лозівській міськраді, роботи з відновлення водопостачання триватимуть.

"У подальшому, для усунення аварійної ситуації на Південному колекторі, вода мешканцям мікрорайону подаватиметься з 18:00 години вечора до 08:00 години ранку. Вдень водопостачання мікрорайонів припинятиметься. Обласне і міське керівництво звертається до містян з розумінням поставитися до ситуації з поривами водогонів і каналізацій. Мережі зношені, в експлуатацію вводилися в 70-х роках", - зазначили в місьраді.

Читайте також: Аварія на колекторі залишила без води 65 тисяч жителів Лозової

Як повідомляв Укрінформ, зранку 26 березня аварія на колекторі у Лозовій - це друге за кількістю населення (65 тис. чол) місто області - залишила містян без води. Аварію обіцяли ліквідувати до кінця робочого дня.

19 березня усі мікрорайони Лозовій та сел. Домаха також були відключені від води через аварію на колекторі. За словами директора КП "Лозоваводсервис" Володимира Кириченка, колектор старий, залізобетонний і для заміни частини труби в 450 м потрібно понад 800 тис. грн, а всього на ремонтні роботи - біля 6 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-