У Дніпрі затримали хуліганів, що стріляли по відвідувачах кафе

У Дніпрі затримали хуліганів, що стріляли по відвідувачах кафе

Фото
Укрінформ
У Дніпрі поліція затримала хуліганів, які під час відпочинку у кафе з’ясовували стосунки з відвідувачами, поранивши одного з них у спину та шию зі стартового пістолета.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ НП у Дніпропетровській області.

«Подія сталася 25 березня близько 3-ї ночі біля кафе на вул. Передовій. 23-річний чоловік заступився за дівчину, до якої чіплялися двоє молодиків. Заявник розповів поліцейським, що під час конфлікту з двома чоловіками отримав кульові поранення у шию та спину, а також ножове поранення у руку. Він повідомив, що з місця злочину нападники поїхали на таксі. Завдяки проведеним розшуковим заходам протягом години поліцейські затримали обох чоловіків у супермаркеті, куди вони відправилися після стрілянини. Пістолет на ніж виявили неподалік на підлозі», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Стрілянина у США: учень поранив двох, а в нього вистрілив охоронець

Нападників затримали в порядку ст. 208 КПКУ. Встановлено, що підозрюваним – 20 та 22 роки, вони мешканці м. Дніпро, ніде не працюють. Їм вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Молодикам загрожує від 3-х до 7-ми років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

На даний час встановлюються всі обставини інциденту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-