Смертельна ДТП у Харкові: на суд прийшов один свідок обвинувачення

Смертельна ДТП у Харкові: на суд прийшов один свідок обвинувачення

Укрінформ
Київський райсуд Харкова під час розгляду справи про ДТП 18 жовтня 2017 року в центрі міста, в результаті якої загинули шестеро осіб, допитав одного свідка обвинувачення, який прийшов на суд з викликаних п'яти.

Про це кореспонденту Укрінформу розповіли в суді.

"Підсудних - Олену Зайцеву, водія автомобіля Lexus, і водія Volkswagen Touareg Геннадія Дронова - доставлено до суду. Обидва сидять на лаві за скляною перегородкою. У залі - потерпілі, рідні загиблих, представники захисту і обвинувачення. На суд прийшов один свідок із заявлених п'яти", - зазначили в суді.

Всього обвинувачення заявило 15 свідків.

"Що стосується показань свідка, то це водій автомашини, яка їхала за авто Дронова. За його словами, швидкість перевищили обидва обвинувачених. Він не помітив, на який сигнал світлофора рушив Дронов, але побачив, що в цей же час на великій швидкості проїхав автомобіль Зайцевої", - пояснили в суді.

Суд продовжить розгляд справи 2 квітня.

Читайте також: Зайцева про смертельну ДТП у Харкові: Знала, що не зможу загальмувати

Як повідомляв раніше Укрінформ, 12 березня суд допитав обох обвинувачених. Зайцева, зокрема, вибачилася перед потерпілими і родичами загиблих і сказала, що повністю визнає свою вину. Що стосується Дронова, то він висловив співчуття сім'ям потерпілих без слів розкаяння. За його словами, він надасть свідчення суду після допиту свідків і не свідчитиме проти себе.

27 лютого оголосили обвинувальний акт по суті справи про ДТП на Сумській 18 жовтня 2017 року, де на місці загинуло 5 осіб і ще шестеро госпіталізовано, причому одна постраждала померла в лікарні. За результатами розслідування обидва фігуранти - Зайцева і Дронов - порушили правила дорожнього руху, що призвело до загибелі людей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-