Недобросовісні ремонтники мають власним коштом переробляти дороги - Гройсман

Недобросовісні ремонтники мають власним коштом переробляти дороги - Гройсман

Укрінформ
Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що підрядники, з вини яких на нещодавно відремонтованих дорогах знову з’являються ями, повинні за власні кошти покрити збитки й виправити пошкодження.

Про це він сказав під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми заплатили копійка в копійку всім тим, хто виконав обсяги робіт. Зараз до мене надходять сигнали про те, що деякі дороги, які ремонтували, уже мають пошкодження. Я хочу підкреслити, що ніхто не залишиться поза увагою, і всі ті, хто зробив халтуру, за власний рахунок виправлятимуть цю роботу”, - підкреслив Гройсман.

Крім того, він не виключив, що недобросовісні підрядники не будуть допущені до наступних проектів із будівництва та ремонту доріг.

Також глава уряду поінформував, що в угодах уже запроваджується 5-річна і 10-річна гарантія на ремонт доріг, що, за його словами, стимулюватиме підрядників робити свою роботу якісніше.

Читайте також: В Україні назвали середню вартість ремонту кілометра дороги

Водночас Прем’єр-міністр нагадав, що цього року майже 2 млрд доларів направлять на реконструкцію, модернізацію і будівництво українських доріг, і запевнив, що це будуть наймасштабніші дорожні роботи за всю історію незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-